Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη

Προσωπικός Αριθμός Πολίτη

Άρθρο του Νικόλαου  Παπαδόπουλου

Βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ

  Όχι, κύριε Μητσοτάκη, δε θα γίνουμε "νούμερα " επειδή το θέλετε εσείς.  Η κυβέρνηση της Νέας Αταξίας Πραγμάτων  του Κυριάκου Μητσοτάκη, και δήθεν νεοφιλελεύθερη, πάρα την γενική κατακραυγή και την κατάρρευσή της σε όλα τα  επίπεδα, συνεχίζει απτόητη το καταστροφικό της έργο.

Προσπαθεί να επιβάλει πάλι νέες υποχρεωτικότητες. Έχει πάρει εντολή από τα διεθνή  αφεντικά της να επιβάλει υποχρεωτικά στους Έλληνες πολίτες τον Προσωπικό Αριθμό. Χωρίς αυτό να είναι αναγκαίο, χωρίς αυτό να πρόκειται να επιλύσει κάποιο άλυτο  πρόβλημα,  οδηγώντας έτσι, στον ολοκληρωτικό ψηφιακό έλεγχο· αυτός μαζί με την κατάργηση των μετρητών και τις υγειονομικές υποχρεωτικότητες θα οικοδομήσουν γύρω μας μια τηλεκατευθυνόμενη ψηφιακή φυλακή. 

Αγνοούν πως ο άνθρωπος, πλάσθηκε από την Αγία Τριάδα, «κατ' εἰκόνα και καθ΄ ὁμοίωση» με τον Θεό. Αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος είναι πλασμένος ελεύθερος και έχει προσωπικότητα. Είναι το μοναδικό δημιούργημα στον πλανήτη μας που είναι πρόσωπο με όνομα, επίθετο, πατρώνυμο και μητρώνυμο.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να αντικαταστήσει όλα αυτά με ένα αριθμό που θα συνοδεύει τον πολίτη υποχρεωτικά, από την γέννηση ως τον θάνατό του και  θα εμπεριέχει  σε αυτόν τα πάντα. Αυτό προσβάλλει βάναυσα την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια. Αυτό προσβάλλει ευθέως το Νόμο του Θεού για το αγαπημένο  πλάσμα του.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να αντιδράσει και να πάρει θέση. Να μη περάσει η νέα αθλιότητα Μητσοτάκη. Μεγάλες προσωπικότητες του Αγίου Όρους,όπως ο Άγιος ηγούμενος της Ι. Μονής Καρακάλου  Γέροντας Φιλόθεος, ο Άγιος  Γέροντας Γαβριήλ, αλλά και όλη η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, και   τόσοι άλλοι, έθεσαν το  ζήτημα στη σωστή του βάση.

Όχι, κύριε Μητσοτάκη, δε θα γίνουμε από πρόσωπα αριθμοί, επειδή έτσι θέλετε εσείς. 

Όχι λοιπόν στα σχέδια της Νέας Εποχής.

Επιβάλλεται Δυναμική,  Ειρηνική Αντίσταση στη διάλυση της πατρίδας μας.

Αντίσταση από όλους τους Έλληνες πολίτες είναι επιβεβλημένη.

Διαβάστε ακόμη

Αγιολόγιο και Επετειολόγιο

«Να νοσταλγείς τον τόπο σου, ζώντας στον τόπο σου, τίποτε δεν είναι πιο πικρό» Γ. Σεφέρης

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ είναι ένας εγκεκριμένος Πολιτικός Οργανισμός, από τον Άρειο Πάγο, από τις 25 Ιουλίου του 2019.

 

Τραπεζικός λογαριασμός
IBAN: GR4102602030000830201895856 (Eurobank)
BIC: ERBKGRAAXXX | 0203 – Τσιμισκή 27 Θεσσαλονίκη
Δικαιούχος: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη

Πλατεία Αριστοτέλους 5, Θεσσαλονίκη 546 23

Τηλ: 2310 232999

Ιωάννινα

Πυρσινέλλας 1 και Ναπολέοντος Ζέρβα γωνία, (1ος όροφος), Ιωάννινα 45221

Κιλκίς

21ης Ιουνίου 205 (2ος όροφος), Κιλκίς 61100

Αθήνα

Σταδίου 10, Αθήνα 105 64

Τηλ: 210 3217890

Βόλος

NAKOS CENTER, Σπ. Σπυρίδη 38, 1ος όροφος., Βόλος 38221

Σέρρες

Εμμανουήλ Ανδρόνικου 1, Σέρρες 62100